Leverera överlägsna produktioner!

Checkpoints är ditt ultimata verktyg för att skapa och genomföra smidiga evenemang, gör det enkelt att hålla teamet synkat och undvika utskrifter efter varje justering. Låt produktionen flyta smidigt, utan stress och krångel.

Sätt ihop ditt Dream Team

Vi har gjort det enkelt. En enda licens är allt som krävs. När du skapar ett evenemang får hela ditt team full tillgång till alla funktioner som ingår i din prenumerationsplan. Bjud in medlemmar och delegera ansvar genom att tilldela dem olika roller.

Så fungerar rollerna:

Skapa körscheman med precision och effektivitet

Nu är det dags att skapa ditt körschema. Fyll det med programpunkter med en beskrivning, start- och stopptid, och låt dina teammedlemmar skapa kolumner med egna anteckningar. Flytta om dina punkter på sekunder. Checkpoints räknar om start- och stopptider automatiskt. Du behöver aldrig mer exportera körschema_final_final_senasteversionen.pdf igen!

Hela teamet tillsammans –
från start till mål

Led ditt team genom programmet med några enkla klick! Med Checkpoints Live Tracking är alla synkade och ser tydligt vilken programpunkt ni befinner er på, personliga kolumner och anteckningar, och nästkommande inslag.

som Pro-användare har du tillgång till notisfunktionen. Perfekt när du behöver snabbt och enkelt nå ut till ditt team under pågående produktion. Man vet aldrig vad som händer när man ligger live!

Nyfiken på våra funktioner?

Vill du veta mer om hur Checkpoints kan effektivisera och automatisera dina produktioner?
Spana in vår dokumentation! Här finns information om alla funktioner, vad de gör och hur du hanterar dem.
Något som känns oklart? Hör av dig till oss så tar vi en genomgång tillsammans!